LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Demi Lovato a lansat single-ul Substance

we ❤️ music

Demi Lovato a lansat single-ul „Substance”

Demi Lovato a lansat single-ul „Substance”. Imnul pop-punk este a doua melodie de pe viitorul lor album, “HOLY FVCK”, care urmează să apară vineri, 19 august 2022, prin Island Records. În plus, Demi a dezvăluit lista de melodii a albumului, care include colaborări cu Yungblud, Royal & The Serpant și Dead Sara.

„Sunt atât de încântat să vă împărtășesc un alt gust din ceea ce este pregătit pentru acest album. Cu toții ne putem raporta la căutarea a ceva mai mult în viață și vreau ca această melodie să te facă să simți că te distrezi al naibii de bine”, afirmă Demi.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SubstancePR

Videoclipul muzical oficial, regizat de Cody Critcheloe (SSION), trimite la videoclipurile pop-punk de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000, dar cu o notă modernă. Vizualul o vede pe Demi alături de o grupă pestriță distrându-se în timp ce face ravagii prin scene nostalgice la un restaurant, o petrecere în casă și, în cele din urmă, se încheie cu o reverență finală pe un covor roșu.

Aseară, Demi a trecut pe la Jimmy Kimmel LIVE! să vorbească despre noua muzică și să debuteze cu o interpretare senzațională a piesei. „Substance” a fost scris de Demi, Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo, Laura Veltz și Jordan Lutes (Jutes) și produs de Oak, Keith Sorrells, Alex Niceforo.

Cel de-al optulea album de studio al lui Demi, HOLY FVCK, sosește vineri, 19 august 2022. Albumul cu 16 piese este o călătorie sonoră bazată pe rădăcinile lor rock și pop-punk și ilustrează o retrospectivă serioasă, dar ironică a diferite experiențe de viață. Primul single al albumului, „Skin of My Teeth”, a fost întâmpinat atât de laude ale fanilor, cât și de la critici.

Demi va aduce albumul fanilor din America de Sud și America de Nord în această toamnă în turneul HOLY FVCK. Produs de Live Nation, turneul de 32 de date începe marți, 13 august la Springfield, IL, înainte de a face opriri în America de Sud și de Nord la Belo Horizonte, Bogotá, San Francisco, Montreal, Nashville și multe altele înainte de a se încheia în Irving, TX, la Pavilionul Toyota Music Factory, duminică, 6 noiembrie. Pentru etapa nord-americană a turneului, va exista sprijin din partea DEAD SARA și Royal & The Serpent în anumite date.

HOLY FVCK TRACKLISTING:
Freak (ft. Yungblud)
Skin of My Teeth
Substance
Eat Me (ft. Royal & The Serpent)
HOLY FVCK
29
Happy Ending
Heaven
City of Angels
Bones
Wasted
Come Together
Dead Friends
Help Me (ft. Dead Sara)
Feed
4 Ever 4 Me

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT