LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Delia Gustul care te fura

we ❤️ music

Delia prezintă ”Gustul care te fură”, piesa care dă gust verii

Vara aceasta este efervescentă pentru Delia. Artista își bucură fanii cu o nouă lansare, piesa ”Gustul care te fură”, rockish, cu multă energie care subliniază spiritul rebel al Deliei.

”Gustul care te fură” a fost compusă de Delia cu Alex Cotoi, cel care și semnează producția piesei. Videoclipul oficial al piesei este dinamic, subliniat de coregrafia lui Awad Chady și a dansatorilor din echipa lui și poartă semnătura lui Bogdan Daragiu, iar producția video Luca’s Art Film. Echipa Deliei de beauty a fost formată din Hilke Muslim (styling), Claudiu Burca (make-up) și George Cozma (hair).
”M-am distrat în studio cu Alex Cotoi atunci când am compus piesa ”Gustul care te fură”, am simțit să aduc puțin de vibe rock și efervescență vara aceasta”, a spus Delia.
Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia a lansat tot anul acesta și ”SKNDL” în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză, un mix de stiluri muzicale rock-trap, dar și”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.
Atât ”Gustul care te fură”, cât și ”SKNDL” vor fi incluse pe albumul ”Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.
Piesa ”Gustul care te fură” face parte din campania Coca-Cola Zero Zahăr al cărei ambasador este Delia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT