LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Daddy Yankee a lansat noua piesa “MÉTELE AL PERREO”

we ❤️ music

Daddy Yankee a lansat noua piesă “MÉTELE AL PERREO”

Lansând hit după hit anul acesta, superstar-ul global, antreprenorul și legenda Reggaeton, Daddy Yankee, a lansat nouă melodie - “MÉTELE AL PERREO”, produsă de Luny Tunes. Piesa are un beat reggaeton cu un refren captivant, iar videoclipul filmat în Puerto Rico acompaniază perfect melodia.

În două săptămâni, Daddy Yankee va fi cap de afiș la Billboard Latin Music Week, cel mai important eveniment al muzicii latino din lume, care va avea loc în Miami, Florida. Nouă piesă vine după succesul melodiei “SÚBELE EL VOLUMEN”, care este realizată împreună cu Myke Towers și Jahy Cortez, acumulând deja peste 40 milioane de stream-uri. Totodată, Daddy Yankee a primit și premiul “Agent of Change” din cadrul “Premios Juventud”.
Daddy Yankee este recunoscut la nivel mondial pentru că a condus și a ridicat Reggaeton-ul într-un fenomen cultural și muzical, care a alimentat o explozie de popularitate pentru muzică latină în întreagă lume.
Cu o carieră care transcende limbajul, geografia și demografia, Daddy Yankee este unul dintre cei mai populari și urmăriți artiști din lume astăzi, cu peste 60 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare și peste 7 miliarde de vizionari, în ultimele 12 luni, doar pe YouTube.
Daddy Yankee rămâne unul dintre cele mai recunoscute și influențe nume din zona Urbano Latino. Daddy a lansat superhit-uri precum “Despacito”, “Dura”, ”Con Calmă”, “Gasolina,” “Rompe,” “Limbo” și “Que Tire Pă’Lante”, toate fiind auzite peste tot în lume.
Printre numeroasele sale realizări, Yankee a primit, de asemenea, peste 100 de premii, inclusiv Latin Music Billboard Awards, Latin Grammy’s, American Music Awards, Latin American Music Awards, printre altele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT