LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Cora-Kait

Cora Kait, sex-simbol în Italia a lansat piesa “We are home tonight”

we ❤️ music
Cora Kait este o solistă pop-dance de origine română, frumoasă, senzuală, rafinată cu o voce gravă, ușor timbrată dar și un fotomodel de top și o dansatoare de elită. Este vedetă în Italia, fiind recunoscută oriunde că un sex-simbol.

A pozat pentru coperțile revistelor Dynamit în Germania, Autobabes din America, ModelsMania din Argentina și Gossip în Italia ,actualmente fiind preselectata pentru revista Playboy. Locuiește într-un mic paradis numit Giulianova. Este un oraș minunat din regiunea Abruzzo pe malul Marii Adriatice, o mică stațiune turistică unde nu există zăpada niciodată și unde se lumea se delectează cu o atmosfera de sărbătoare, dans și voie bună. În afară de limba română vorbește italiană, germană, spaniolă, engleză, portugheză, mergând în foarte multe turnee în toată Europa.
A avut concerte alături mari artiști din Italia cunoscând pe Toto Cutugno și pe marele lui manager Danilo Mancuso, pe Gialuca Ginoble unul din membrii faimoasei trupe Îl Volo, precum și pe mulți DJ faimoși, vocaliști precum Alex Anconitano, balerini și modele de mare prestigiu, designeri de la Dolce &Gabana, etc.
Are fani în toată Europa, este iubita și susținută enorm de ei, construind pas cu pas show-rile în care schimbă costume și în care excelează că voce și că dans. A trecut prin multe școli de dans, în decursul anilor, și foarte multe trupe de dans, schimbând orașul foarte des. Marea pasiune este Street Dance-ul, stil în care se regăseste în totalitate câștigând campionatul național în 1999 la București împreuna cu trupa în care dansa. La ora actuală se pregăteste într-o nouă disciplină, acrobatic pole dance.
Cele mai importante premii obținute în dans au fost în România, Italia și Germania, unde a câștigat așa zisele lupte de Street Dance, iar în ultimii 3 ani a luat premii la nivel național, trei Oscaruri, așa cum sunt numite în Italia, fiind „Cel mai bun Sexy Star Awards”, simbolizând prima domnișoară sexi a Italiei -„Miss Italia ”
Numele de Cora vine din antichitatea Greciei, ea fiind o zeița care avea 2 aspecte : ziua era zeița primăverii, îmbrăcâtă în alb și creștea flori, iar noaptea se transformă într-un personaj negativ, Regina Întunericului, cu aripi negre și care era nespus de rea. De aceea show-urile ei oscilează între alb și negru, aripi, dinamism, senzualitate, întrând în personaj.
Are foarte multe costume, o mare parte din ele le-a cusut chiar ea manual, asemeni Andreei Bălan pe care o admira foarte mult. Că hobby-uri iubește natură, crește foarte multe flori și plante, iubește călătoriile doar pe insule îndepărtate, practică un sport de lupta, mai puțîn obișnuit pentru o femeie, MMA. Sunt așa zisele lupte în cușcă. desenează și coase goblenuri. Perioada de izolare a luat-o că pe o mică vacanța, fiind abia venită din Maldive. Se pregăteste muzical cu celebra profesoară de belcanto, Elișa Concetto. Lucrează la primul album solo, pop-dance cu producătorul Săndel Bălan, primul single urmând a fi lansat curând și în România. În plus, melodiile de pe primul ei album vor fi compuse de Leya D, Alin Radu și Săndel Bălan „În muzică îmi doresc să ating culmile infinitului , să nu existe limite și să bucur cât mai multe suflete cu muzică mea” spune Cora Kait.
De curând a lansat o superbă melodie de iarnă ,“We are home tonight”, dedicată românilor de pretutindeni, în care solistă spune că cel mai bine , de sărbători, este acasă lângă cei dragi .

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT