LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
connect R si Oreste

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

Super veste despre artistul preferat al milioane de români. Este vorba de Ștefan Relu Mihalache alias Connect-R care și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17.00, la scena Arca, în cadrul Bookfest 2023 de la Romexpo.

Evenimentul a fost unul preferat de fanii solistului și cei care îi ascultă muzica dar și cei care și-au dorit să afle detalii picante din viață solistului. Cine a dat 50 de lei pe carte a putut citi despre cum a devenit vedetă Relu, cine l-a ajutat în carieră și pe cine a refuzat, cu cine a colaborat, cu cine lucrează acum sau cum și-a auzit prima ora piesă la radio fiind în autobuz. Tot în această carte, care se numește ”Din livada cu nuci”, afli cum a trecut peste problemele cu drogurile și ce l-a făcut să se oprească dar și cum a cunoscut-o pe mama copilului lui, Misha și ce relație au ei stazi, plus că povestește despre apropierea lui de Dumnezeu. Pentru Connect R a fost un exercițiu de sinceritate, un interviu mult prea sincer oferit lui Ovidiu Șimonca, cel care s-a îngrijit că această ediție să vadă lumina tiparului la Editura Timpul ci sprijinul Hood Famos și al managerului lui, Marius China. Dacă sunteți fan sau nu Connect R sau nu, trebuie să aflați prin ce a trecut artistul dar mai ales omul. Pentru că viață lui continuă, la fel și carieră, și nu uitați că pe 9 iunie va așteaptă la Ziua lui Ștefan la Arenele Române, unde își va sărbători din nou ziua alături de fanii lui, de cei ce îi iubesc muzică.

din livada cu nuci
din livada cu nuci

Ce trebuie să știe fanii de ziua lui Ștefan?
Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional! “Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!”, ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”. Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat.
“La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul “Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.
Biletele pentru “Ziua lui Ștefan” se mai pot procura încă de pe: https://www.iabilet.ro/bilete-ziua-lui-ștefan-81465/?gclid=EAIaIQobChMIneK1uumQ_wIVGweLCh3iTwLEEAAYASAAEgLrGfD_BwE.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT