LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Connecr R la Arenele Romane

we ❤️ music

Connect R a făcut show la Arenele Române de Ziua lui Ștefan

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști și solistul momentului a avut vineri, 9 iunie, de ziua lui, parte de un concert special de ziua lui la Arenele Române. Acesta s-a numit ”Ziua lui Stefan”, după cum deja se știe, iar invitații au fost unul și unul, surprizele curgand una după altă pentru Connect R.

Pe 9 iunie, când a împlinit 41 de ani, Connect R a urcat pe scena de la Arenele Române și a făcut încă o dată show. Acest lucru s-a întâmplat vineri seară, când Connect-R a susținut concertul de ziua lui, cunoscut precum ”Ziua lui Ștefan”, pe care l-a gândit ca un cadou pentru el și pentru fanii lui, cu ocazia zilei sale de naștere. În deschidere au cântat băieții de la Ghetto Gang, apoi a urcat pe scenă Andres Chiriac, apoi a urcat și Johny Romano cu care tocmai a scos piesa ”Alexia”.

Connect R si Shift
Connect R si Shift

A intrat apoi Connect-R care a făcut show încă de la prima notă scoasă și i-a bucurat pe cei câteva mii de urmăritori din Arenele Române. Raluka a fost cea care a urmat să între in scenă și a făcut din nou show când au cântat piesle lor celebre, ”Aroma Aroma” și ”Lasă mă să te…”, piese care au fost bine primit de public și pe care fanii din Arenele Române au dansat.

Connect R si Marius China cu tortul pe scena
Connect R si Marius China cu tortul pe scena

După ce Raluka a părăsit scena au mai urcat Nicole Cherry, Shift, Cortes, Johny Romano, Damian Drăghici, Liviu Teodorescu și Narcis de la Bărbulești. Solistul a avut parte de mai multe surprize. Impresarul Marius China, alături de o parte din colegii lui de la Sprint Music și Hood Famous, plus Johny Româno au urcat pe scenă cu un tort cu artificii și i-au cântat „La mulți ani”, împreună cu fanii din arene. Iar a două surpriză pentru Connect-R a venit din partea casei de discuri Roton.

Connect R cu discul de platina
Connect R cu discul de platina

Cătălin Muraru i-a înmânat Discul de Platină pentru celebrul hit „Vara nu dorm”. Toți cei veniți i-au urat de bine, au închinat un pahar de proseco cu el. Solistul și-a încântat fanii și ne-a mărturisit la finalul concertului că va face din nou show în toate spectacolele sale dar mai ales ne vom revedea la WeLoveMusic Festival ce va avea loc între 18 și 20 august, pe platoul Feteni, la Râmnicu Vâlcea. ”Voi avea un show nou, piese noi și voi urcă pe scenă alături de artiștii mei, Johny Romao, Andres Chiriac și Ghetto Gang”, ne-a martutisit solistul.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT