LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
afis film TeamBuilding

we ❤️ music

Comedia TeamBuilding este oficial in cinema si deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de gală a unui film românesc post-comunist. Peste 1.500 de persoane, vedete, creatori de conținut, jurnaliști și actori au urmărit cu zâmbetul pe buze, avanpremiera celei mai așteptate comedii din ultimii 30 de ani: “Teambuilding” în cel mai mare cinematograf din ţară.

Produs de Vidra Productions, filmul are toate premisele pentru a deveni un succes de casă și a doborî recordurile cinematografice setate anterior. Campania de pre-sale a reușit să capteze interesul publicului, numărul biletelor vândute ajungând la 31.000, iar traficul intens pe site-ul filmului, de unde se puteau achiziționa bilete – www.vivalavidra.ro – a dus la cedarea serverelor în primele zile de la lansare.

După succesul dobândit cu producții precum “Miami Bici”, “5GANG: Un altfel de Crăciun” și “Tabăra”, filme ce au înregistrat recorduri în anul lansării, Vidra Productions revine cu un nou proiect ambițios– “Teambuilding”. Ecranizarea, care a reușit să vândă mai bine de 31.000 de bilete în pre-sale, este o satiră a vieții din corporație, care prezintă situații și întamplări amuzante dintr-un teambuilding, cu un final ce ne ajută să descoperim și latura umană a protagoniștilor. Acțiunea se desfășoară atât în București – Mind Space – dar și la munte – Hotel Belmonton, Padina, iar filmările au avut loc în perioada iulie – septembrie 2021.

„Teambuilding este cel mai funny scenariu la care am lucrat, cu cei mai mulți actori de comedie de după Revoluție. Este un film atipic pentru România, dacă stăm să ne gândim că a avut la cârma trei regizori din medii creative diferite: eu (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up). Cred că asta îl face o comedie completă, pentru toate tipurile de public”, spune Matei Dima, regizor și actor principal.

Sinopsis:

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia,

domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia. Cine va lua cupa în acest an?

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

Filmul va putea fi văzut în toate cinematografele din țară în avanpremieră în zilele de 27, 28 și 29 septembrie, și în premieră pe 30 septembrie 2022.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT