LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
teambuilding

we ❤️ music

Comedia TeamBuilding a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

TeamBuilding, cu Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu și Șerban Pavlu, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend. Produs de Vidra Productions, filmul a înregistrat un succes peste așteptări de casă și a doborît recordurile cinematografice setate anterior: 196.115 de spectatori.

După succesul dobândit cu producții precum “Miami Bici”, “5GANG: Un altfel de Crăciun” și “Tabăra”, filme ce au înregistrat recorduri în anul lansării, Vidra Productions revine cu un nou proiect ambițios– “Teambuilding”. 

Ecranizarea, care a reușit să vândă mai bine de 31.000 de bilete în pre-sale, este o satiră a vieții din corporație, care prezintă situații și întamplări amuzante dintr-un teambuilding, cu un final ce ne ajută să descoperim și latura umană a protagoniștilor. Acțiunea se desfășoară atât în București – Mind Space – dar și la munte – Hotel Belmonton, Padina, iar filmările au avut loc în perioada iulie – septembrie 2021.

 

Pe lângă bucuria pe care o simt pentru faptul că, alături de echipa VIDRA, am bătut încă o dată recordul de prezență într-un prim weekend la un film românesc, cel mai mult mă bucură să văd că românii au demonstrat că vor să se reîntoarcă la cinema! De data aceasta nu doar că s-au întors, însă au plecat acasă fericiți, bucuroși și doritori să revină să vadă producții românești de calitate. Asta ne motivează să ne întoarcem la treabă!, declară Matei Dima.

Sinopsis:

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team leader în departamentul de call center ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Merg cu toții în teambuildingul companiei, unde Emil se atașează de noii săi colegi și face tot posibilul să-i ajute să-și păstreze joburile, concurând pentru cupa veseliei cu colegii din Ardeal, Moldova și Oltenia. Cine va lua cupa în acest an?

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

Filmul poate fi văzut în toate cinematografele din țară.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT