LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Chiiild x Lucky Daye x Good For Now

we ❤️ music

Chiiild face echipă cu Lucky Daye pentru “Good For Now”

Chiiild face echipă cu Lucky Daye pentru “Good For Now”. Piesa va apărea pe viitorul album al lui Chiiild, "Better Luck in the Next Life", care va fi lansat pe 3 martie 2023.

Această ultimă versiune îl vede pe Chiiild să facă echipă cu starul R&B, câștigător al GRAMMY, Lucky Daye, rezultând o piesă ambientală fascinantă, cu voci bogate și o atmosferă din altă lume. Cei doi artiști au colaborat anterior la „Compassion” pe albumul lui Daye, nominalizat la GRAMMY 2022, Candydrip.

Despre piesă, Chiiild împărtășește „Uneori suntem cuprinși de sentimente și începem să ne gândim la viitor cu speranța că sentimentul durează. Acest cântec ne aduce aminte că orice s-ar întâmpla, ar trebui să fim prezenți în acest moment pentru că nu știm ce ne aduce ziua de mâine.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/GoodForNowPR

Chiiild a anunțat pentru prima dată Better Luck in the Next Life odată cu lansarea single-ului său „Bon Voyage”. Piesa a oferit o primă privire în album, care servește ca o explorare în profunzime a libertății creative, a echilibrului personal și a întoarcerii acasă. Chiiild a continuat prin lansarea următorului său single „You Get Me (A Final Word),” care a avut premiera la The Zane Lowe Show pe Apple Music în decembrie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT