LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Party Songs - Gamuel Sori x INNA

we ❤️ music

Cel mai bun soundtrack al vieții tale – “Party Songs” – Gamuel Sori x INNA

Gamuel Sori, DJ-ul italian care vine cu aerul fresh pe scena muzicii Dance, și INNA, superstarul cu aură magnetică, colaborează pentru prima dată. “Party Songs” este piesa care te va scoate din orice dispoziție întunecată și îți va aminti că viața ta merită să aibă cea mai palpitantă coloană sonoră. Piesa a fost scrisă de Rollo, care a lucrat anterior cu nume precum BTS, Galantis și Ava Max, alături de IRAIDA, Achi și INNA. Producția a fost realizată, de asemenea, de Achi și Gamuel Sori.

“Party Songs” este rezultatul colaborării prolifice dintre Global Records, label-ul independent #1 în CEE, și Phrased Differently, unul dintre cei mai relevanți publisheri independenți la nivel global, ai căror autori au contribuit la hiturile unor artiști precum Doja Cat, Miley Cyrus, Calvin Harris, Ariana Grande, David Guetta și BTS. În plus, piesa reprezintă prima lansare a colaborării, distribuită de Believe Germany.

,,Aș spune că această melodie este un imn pentru toți cei care au trecut prin adolescență în anii de aur ai muzicii EDM și Dance, cu Avicii, The Chainsmokers, cei care ne-au influențat modul de a asculta muzică și de a o face. <<Party Songs>> este un banger care rezumă toate acele vibrații bune într-o singură piesă. A fost o plăcere să lucrez cu INNA pentru piesă, e cu adevărat un superstar. ” ne spune Gamuel Sori.

,,Vara asta o să fie din ce în ce mai hot! <<Party Songs>> s-a lansat și sunt sigură că vă veți distra de minune ascultând-o! Gogogo, Gamuel! Bucurați-vă de ea, party people!” Cu drag, your forever summer girl, INNA.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT