LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce a pregătit Doddy cu What’s Up? “Ura și la gară”!

"Exprimă suferința după o despărțire!" Doddy a scos asul din mânecă și lansează azi un mega feat. cu What’s Up! Single-ul se numește sugestiv “Ura Și La Gară”, are legătură în acest context cu dragostea și este lansat sub egida Sprint Music. De ce “Ura Și La Gară”? Explică chiar Doddy! Cât despre What’s Up, cei doi artiști sunt prieteni și se află acum la a doua colaborare pentru că a sosit momentul oportun!

“Single-ul “Ura Și La Gară” exprimă suferința după o despărțire, dar în stadiul în care deja trebuie să acceptăm și să “mergem mai departe”. Amintirile rămân, bineînțeles mai mult în mintea și sufletul celui care a iubit mai mult. Sunt la a doua colaborare cu What’s Up, prima fiind una mai personală din punctul amândurora de vedere și anume “Singur”, una din piesele mele preferate de pe primul meu album “De La Zero”. Am ales să facem acum o piesă mai pentru “publicul larg”. La producție piesei am lucrat împreună cu Achi Petre (Achi), producător cu care am lucrat și la “Dor Să Te Ador” și totodată un bun prieten. Tot cu buni prieteni am lucrat și la videoclipul single-ului “Ura Și La Gara” și anume Boier Bibescu (producție video) & Elph (DOP/Montaj) “, spune Doddy.

A rupt topurile muzicale cu Lora

Doddy a făcut senzatie cu feat-ul cu Lora, pentru piesa “Dor să te ador”, care a făcut peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube. După “Comsi Comsa”, piesă pe care a lansat-o alături de tânărul actor Levent Sali, celebrul rapper Doddy a lansat un mega single, “Ce te-aș”, un feat. cu Shift și Theo Rose, care a făcut, la rândul său, vizualizări pe bandă rulantă pe YouTube. O colaborare de excepție, clipul fiind regizat tot de Boier Bibescu și lansat în colaborare cu Sprint Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT