LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
billie ellish

we ❤️ music

Billie Eilish a lansat piesa “Lost Cause” dar și un album nou!

După ce a dezvăluit detalii despre cel de-al doilea album al sau, Billie Eilish lansează a două melodie de pe următorul material.

“Happier Than Ever” este titlul albumului care va apărea pe 30 iulie și care va conține 16 track-uri. Primul single, “Your Power”, a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie.
Ca si in cazul primul album, “When We Go To Sleep, Where Do We Go?”, Billie a scris noul material alaturi de fratele sau, Finneas”, tot el fiind si producatorul intregului material. Piesa „Lost Cause” este lansata împreună cu un videoclip muzical regizat chiar de Billie. Billie Eilish a devenit rapid una dintre cele mai mari vedete din lume, inca de cand a lansat single-ul său de debut „ocean eyes” și continuă să cucereasca publicul din intreaga lume cu sound-ul ei. Albumul de debut, “When We All Fall Asleep, Where RE DO WE GO?” a debutat pe locul 1 in Billboard 200 în SUA, precum și în alte 17 țări din întreaga lume, fiind scris, produs și înregistrat în întregime alaturi de FINNEAS, în casa lor din Los Angeles.
Billie Eilish a continuat să scrie istorie ca fiind cel mai tânăr artist care a primit nominalizări și a câștigat în toate categoriile majore, la premiile GRAMMY®. Billie Eilish este, de asemenea, cel mai tânăr artist care a scris și a înregistrat o melodie oficială pentru coloana sonora James Bond – „No Time To Die”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT