LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
BENEE a lansat single-ul Beach Boy

we ❤️ music

BENEE a lansat single-ul “Beach Boy”

BENEE a revenit în 2022 cu o piesă care ne aduce aminte de vară, intitulată "Beach Boy". Cântecul este produs de către Greg Kurstin (care a colaborat si cu Adele, Sia, Beck") si vine odată cu anunţul lansării următorului EP al artistei - "LYCHEE", care va apărea pe 4 martie 2022.

O melodie solară, caracterizată şi de briza oceanului, ghidată de o voce dulce și o chitară de vis, care evocă imagini de pe plajă din anii ’60, zile de vară sărutate de soare și întâlniri perfecte pe plajă.

“Beach Boy este o fantezie pură, declanşată în LA. Vorbeşte despre clipele în care eşti singur, dar, totodată, îţi doreşti iubire, vrei totul, mai puţin durerea. Este pentru prima dată când lucrez cu Greg Kurstin şi a fost demential, ne-am înţeles perfect şi ador piesa. Cred că este minunat pentru a merge pe autostradă având capul în jos”, a declarat despre melodie BENEE.

Link pentru a asculta pe platformele de streaming: https://benee.lnk.to/beachboyPR

BENEE a petrecut perioada de lockdown în casa ei din Noua Zeelandă, iar ulterior a participat la sesiuni de creatie in LA, care au stat la baza unui nou set de muzică, despre care spune că provine dintr-un „spațiu creativ grozav”, în ciuda presiunilor a ceea ce a fost „cea mai nebună perioadă din lume”.

Materialul “LYCHEE” va include piese lucrate împreună cu Greg Kurstin, Kenny Beats si Rostam in LA. In Noua Zeelandă, artista a colaborat cu Josh Fountain pentru încă 3 melodii, printre care se regăseşte “Doesn’t Matter”, piesa care a adunat peste 5 milioane de ascultări pe Spotify.

BENEE așteaptă cu nerăbdare turneul său mondial din 2022. Etapa nord-americană începe pe 31 mai la Montreal și face opriri la Chicago, Boston, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles și multe altele.
Tânăra de 22 de ani a reușit cu „Supalonely”, hitul ei global cu 4 miliarde de streamuri și, la fel ca mulți artiști, a trebuit să aștepte din nou șansa de a face un turneu în afara țării sale natale. Turneul din acest an va fi prima revenire a lui BENEE pe scena internațională.

Alt-pop-ul visător marca BENEE îmbină reflecțiile ei profund sincere asupra vieții din suburbiile Auckland, Noua Zeelandă, cu răsturnări de versuri neobișnuite și adesea capricioase. Albumul de debut, din 2020, “Hey u x” a fost o lume muzicală vibrantă, cu invitați de la Grimes și Lily Allen până la Gus Dapperton și Muroki. A fost listat ca unul dintre „25 Cele mai bune albume pop din 2020” de catre Billboard, menționând că BENEE „contemplă necazurile generației Z cu o ureche ascuțită pentru aranjamente care oscilează între indie rock și hyperpop”.

LYCHEE EP TRACKLIST : “Beach Boy”, Soft Side”, “Hurt You Gus”, “Never Ending”, “Marry Myself”, “Doesn’t Matter”, “Make You Sick”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT