LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Aurora - Heathens

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Aurora a lansat albumul “The Gods We Can Touch”

Aurora a lansat albumul “The Gods We Can Touch”. Noul proiect este elegant și ceresc, despre rusine, dorinta si moralitate, toate vazute prin prisma narativa a mitologiei grecesti. In fiecare dintre cele 15 piese ale albumului intalnim un zeu diferit.

“Usa spirituala dintre om si zeitati este complicata. Ea poate fi cel mai frumos lucru, dar se poate transforma si in razboi sau moarte. Un lucru care m-a deranjat dintotdeauna este ideea ca ne nastem nedemni, fiind nevoiti sa ne consideram demni prin suprimarea fortelor din noi care ne fac umani. Nu perfect, nu fara cusur, doar uman. Am putea gasi aceasta putere divina in noi insine”, a declarat Aurora despre noul album.
Stream: https://umusic.lnk.to/TheGodsWeCanTouchPR
Aurora a debutat in 2015 cu EP-ul “Running With The Wolves”, iar de atunci aceasta a acumulat peste 2,6 miliarde stream-uri in toata lumea. Crescand inconjurata de paduri si munti, langa Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simtit pentru prima data chemarea de a sta singura si a compune la varsta de sase ani; deja cand avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cantec ce a urmat sa fie lansat si, ani mai tarziu si la mii de mile distanta, a inspirat alta tanara de doisprezece ani, Billie Eilish, sa-si compuna propria muzica. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart in U.K. pentru prima data si a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cantec internațional care sa ajunga pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat si in topurile Spotify Global Top 20 si top 5 al Global Shazam.

Tracklist:
1. The Forbidden Fruits Of Eden, 2. Everything Matters, 3. Giving In To The Love, 4. Cure For Me, 5. You Keep Me Crawling, 6. Exist For Love, 7. Heathens, 8. The Innocent, 9. Exhale Inhale, 10. A Temporary High, 11. A Dangerous Thing, 12. Artemis, 13. Blood In The Wine, 14. This Could Be A Dream, 15. A Little Place Called The Moon

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT