LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Astrid S & Dagny - Pretty

Astrid S și Dagny fac echipă pentru piesa “Pretty”

we ❤️ music
Astrid S și Dagny fac echipa pentru piesă “Pretty”. Cele două artiste au aproape 4 miliarde de stream-uri. Single-ul “Pretty” va face parte din coloana sonoră a filmului “The Hating Game”, lansat pe 10 decembrie 2021.

Astrid S este cea mai ascultată artista din Norvegia, având peste 500.000 de urmăritori pe Instagram, 900.000 pe YouTube și 180.000 pe TikTok. Această a câștigat premii la Grammy-ul norvegian, MTV, NRJ. Ea a debutat în lumea filmului în noimebrie, având rolul principal în reinterpretarea norvegiană a “Three Wishes for Cinderella”. Filmul a fost cel mai bine vândut și vizionat din istoria cinematografiei norvegiene. Astrid a colaborat cu Shawn Mendez, NOTD, JP Cooper, HRVY, Brett Young & Felix Sandman.
Stream: https://umusic.lnk.to/PrettyPR
Dagny a primit laude de la Billboard, VEVO, NME, The Guardian, Nylon, datorită personalității captivante, dar și a modului de compunere a pieselor. Această a susținut mai multe spectacole cu casă închisă, atât local, cât și internațional, participând la 35 de festivaluri internaționale. Piesă “Somebody” a ajuns pe primul în top-ul radiourilor norvegiene, dar și în top 5 pe Spotify. Dagny a câștigat premiul pentru melodia anului oferit de “P3 Gull”. Artista a colaborat cu Seeb, Steve Aoki, NOTD, Wombats și alții.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT