LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ari Lennox - Hoodie

we ❤️ music

Ari Lennox lansează noul single „Hoodie” – Al doilea său album – „age/sex/location” urmează să fie lansat pe 9 septembrie

Ari Lennox revine cu lansarea oficială a noului ei single, "Hoodie", și videoclipului electrizant. Ba mai mult, așteptările fanilor au luat sfarșit: cântăreața și compozitoarea nominalizată la premiile Grammy și premiată de numeroase ori cu discul de platină anunță cu mândrie că albumul ei, „age/sex/location”, va fi lansat pe 9 septembrie prin Dreamville/Interscope Records.

Single-ul “Hoodie” o reunește pe Ari cu vechiul său colaborator, Elite de la Dreamville, care a condus opt piese de pe albumul lui Ari din 2019, Shea Butter Baby. Noua lor creație este un slow-jam care dovedește că Ari excelează în toate aspectele artistice. De la prima notă, ea smulge atenția ascultătorilor cu o autoritate rece, poruncitoare și își întinde gama vocală suavă până la noi maxime amețitoare într-o melodie romantică. În videoclipul electrizant, cântăreața se întinde pe un tanc de înot, îmbrăcată în lenjerie elegantă în timp ce flirtează – și nu numai – cu personajul masculin. Gigantul hip-hop-ului, Isaiah Rashad, joacă alături de Ari ca persoana sa iubită și culminează cu o întorsătură surprinzătoare care se termină perfect pentru un scenariu gândit de Jordan Peele.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HoodiePR

Lansarea piesei „Hoodie” și a videoclipul său continuă un an de victorii în 2022. Artista a fost nominalizată pentru patru premii BET în iunie și a obținut trei certificări RIAA Gold în acest an, câte una pentru piesele favorite ale fanilor de pe albumul „Shea Butter Baby” respectiv, „Whipped Cream”, colaborarea ei cu Jazmine Sullivan “On It” și hitul ei solo uriaș, „Pressure”. “Pressure”, care se va găsi și pe albumul „age/sex/location”, a catapultat-o pe Ari și i-a adus numeroase realizări după lansarea sa la sfârșitul anului 2021. Pe lângă faptul că a devenit primul hit solo al lui Ari în Billboard Hot 100, unde a ajuns în topuri timp de 17 săptămâni, i-a asigurat primul loc 1 în topul Billboard Adult R&B Airplay, a urcat pe locul 2 în topul Billboard R&B/Hip-Hop Airplay și a ajuns pe locul 6 în topul Hot R&B Songs. Până în prezent, piesa are mai mult de 120 de milioane de stream-uri globale.

Albumul „age/sex/location” servește drept urmare a apreciatului debut al lui Ari din 2019, Shea Butter Baby. Proiectul, acum cu peste 1,3 miliarde de stream-uri globale, a dat naștere unor hituri majore: piesa certificată cu platină RIAA, cu șeful casei de discuri Dreamville și artistul, J. Cole, single-urile preferate de fani, certificate cu discul de aur “BMO” și “Whipped Cream”, și “Up Late”, al căror videoclipuri au atras laude de la ESSENCE, Noisey, Pitchfork și Billboard. Recunoașterea premiilor a vizat epoca de debut, cu nominalizări la Premiile Grammy (pentru contribuția sa la albumul lui Dreamville, Revenge of the Dreamers III), trei premii Soul Train 2019 și două premii NAACP 2020.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT