LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Antonia - Ibiza

we ❤️ music

Antonia lansează ”Ibiza”, piesa care prelungește vara

Chiar dacă zilele de vară au trecut, muzica menține energia bună a zilelor toride și cu siguranță, noua piesă a Antoniei „Ibiza” sună ca imnul perfect pentru o petrecere cu multă distracție.

Compusă de Iraida, Aki si Mingue, produsă de Aki, „Ibiza” este o combinație de versuri în limba spaniolă cu ritmuri memorabile, evidențiate de vocea suavă și sexy a Antoniei.

Piesa va fi însoțită de un videoclip ce urmează a fi lansat săptămâna viitoare. Filmat la Country Spa, videoclipul o regăsește pe Antonia în ipostaze senzuale, artista oferind fanilor un preview în timp real de la filmări prin intermediul TikTok și Instagram.

„Mi-a plăcut „Ibiza” din prima clipă în care am ascultat-o și mi-am dorit să o înregistrez și să o lansez cât mai curând. Sper că vă va face să simțiți vara aproape de fiecare dată când o veți asculta. Și stay tuned, săptămâna viitoare lansez și videoclipul. It will be hot!” a spus Antonia.

Antonia, una dintre cele mai mari artiste din România, a lansat anul acesta „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT