LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ana baniciu si gabriella nastas

we ❤️ music

Ana Baniciu, Gabriella Nastas și Dumi, voci în animația plină de acțiune, Gaşca Animăluţelor DC

Gaşca Animăluţelor DC are premiera în cinematografe pe 29 iulie și a adunat o listă de actori, influenceri și jurnaliști ca voci de dublaj în limba română pentru cea mai nouă animație de la Warner Bros. Pictures.

În „Gaşca Animăluţelor DC”, Krypto Super-Câinele și Superman sunt cei mai buni prieteni de nedespărțit, împărtășind aceleași superputeri și luptând împreună împotriva criminalității din Metropolis. Când Superman și restul Ligii Dreptăţii sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale de la adăpost — Ace-dulăul, PB porcul cu burtă, Merton ţestoasa și Chip veverița — să-și stăpânească noile puteri dobândite și să-l ajute să salveze supereroii.

O îndrăgită cântăreață și actriță din România, Ana Baniciu, care a jucat în seriale, show-uri și filme mult îndrăgite, este vocea personajului Wonder Woman din noua animaţie de acțiune, plină de aventură, „Gaşca Animăluţelor DC”.

dumi
dumi

Gabriella Nastas, cântăreață, compozitoare, actriță și prezentatoare TV, este vocea personajului Green Latern, în timp ce Dumi, un tânăr solist şi compozitor, este vocea perfectă pentru Flash. Jurnalist de peste 25 de ani, Gelu Chelu scrie despre filme, iar acum este una dintre vocile animației „Gaşca Animăluţelor DC”, dublând în limba română personajul lui Mark, un porcuşor de Guineea zburător a cărui superputere este mânuirea focului care, alături de Keith — un rozător înghețat care are gheață în vene în loc de sânge — îl ajută pe geniul diabolic Lulu, un porcuşor de Guineea, să-și îndeplinească planul sinistru de a răpi Liga Justiției și de a lupta cu Super-Animalele de companie, stârnind haos în Metropolis.

Despre „Gaşca Animăluţelor DC”:Warner Bros. Pictures prezintă o producție Seven Bucks, „Gaşca Animăluţelor DC”. Filmul va fi lansat de Warner Bros. Pictures și distribuit în România de Vertical Entertainment, începând cu 29 iulie 2022.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT