LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
ultimul sarut lex velea

we ❤️ music

Alex Velea revine cu un nou single pop – “Ultimul Sărut”

Alex Velea se întoarce la stilul care l-a consacrat cu noul single – Ultimul Sărut. După o perioadă plină de succes, schimbări și inovări, Alex Velea revine cu o nouă piesă de dragoste.

Piesa a fost compusă în studiourile Golden Boy Society de Alex Velea, Rashid, Răzvan Matache și Florin Buzea. Piesa “Ultimul Sărut” vine însoțită de un videoclip în regia lui Ciolpan, în care Otniela Sandu apare ca invitat special.
Alex Velea este unul din cei mai populari artiști din România cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum “FAKE-urile” sau “Arde-mă Baby”.

Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, ZANNI, Arkanian, Lino Golden, Mario Fresh, și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT