LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Adda - Tramvaiul 23

we ❤️ music

Adda a filmat videoclipul piesei “Tramvaiul 23” într-un avion

Alături de ea l-a avut pe actorul Adrian Nuță, cunoscut din serialul "Sacrificiul".

După Ami iată că o altă solistă cântă despre tramvaie. Este vorba de Adda, care în lipsa inspirației și a unui tramvai disponibil, probabil toate fiind în curse, a filmat cu un…avion.

Nu știm ce s-a intâmplat însă atunci când s-a filmat videoclipul piesei “Tramvaiul 23” echipa nu a găsit un vehicul disponbil și au filmat cu un avion. Ei bine, Adda a lansat videoclipul piesei “Tramvaiul 23″, la  aceasta lucrând o echipă formată din ProducaDoru, Vlad Măzărel, Ionuț Catană, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Galiți Cristian-Ion, Ionuț Catană și Serj Musteață. „Tramvaiul 23” e o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, în care ADDA cântă despre iubire și drumul către ea. De cele mai multe ori, iubirea apare spontan în calea ta, iar sentimentul poate părea copleșitor, însă intensitatea cu care îți dorești să îți petreci timpul alături de cel pe care îl iubești este atât de arzătoare, încât toate drumurile duc la el. Este suficientă o privire sau un zâmbet pentru a trezi o speranță, și anume că cel pe care îl iubești poate răspunde la fel sentimentelor tale.

„«Tramvaiul 23» e o melodie în care mi-am pus tot sufletul și toată energia, am creat o poveste despre o ea care este obsedată de un el și are impresia că el încă o iubește, însă totul este în imaginația ei. «Tramvaiul 23» este de fapt o stare de nebunie și de obsesie. Am început să lucrez la această piesă în 2017, apoi am ascultat-o întâmplător doi ani mai târziu de Revelion și am început să facem producția în camera de hotel după concert. A fost o echipă foarte mare de oameni alături de care am lucrat la această piesă, am folosit foarte multe instrumente, printre care vioara, chitară și acordeonul. Pe lângă faptul că este o poveste lirică, «Tramvaiul 23» are ritm și poți dansa pe ea. Nu este o baladă clasică, am încercat să o ducem în această direcție că să se regăsească în ea cât mai multă lume și să o asculte în orice moment al zilei”, a povestit Adda.

Single-ul este însoțit de un videoclip cool, regizat de Alex Ceaușu, în care artista a cântat la pian „în aer”, la o înălțime de 10 metri. „Acesta este unul dintre cele mai dificile și solicitante videoclipuri pe care le-am filmat. Am stat multe ore în aer, la 10 metri înălțime. Mi-a fost puțin frică, a durut, dar la final a meritat!”, adaugă Adda. Alături de ea apare actorul teatrului Național din București, pe care îl știți din serialul “Sacrificiul”. Piesa Addei ne duce cu gândul la cea a lui Ami – “Tramvai”, care a găsit unul la “Timișoara și la “Străzile din București” a lui Florian Rus.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT