LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
afis concert 5gang

we ❤️ music

5GANG vor avea concert de zile mari la Romexpo

Duminică, 19 septembrie, de la ora 18:00, 5GANG își dau întâlnire cu fanii, în cadrul unui concert grandios care va avea loc la Romexpo. Deși nu credeau că vor mai putea cânta live anul acesta, se pare că așteptarea a luat sfârșit.
Membrii trupei 5Gamg vor fi din nou în fața publicului pe 19 septembrie, cu un show grandios – Back To School! Și încă o veste bună pentru fani! Biletele achiziționate pentru concertul trupei care trebuia să aibă loc pe 1 iunie sunt valabile la concertul din 19 septembrie, la Romexpo, de la ora 18.00. Fanii vor avea ocazia să asculte live piese precum “SOS”, “Focuri”, “Scuze”, “VIP”, dar și piese care nu au fost cântate nicăieri până acum, printre ele: “Coco”, “Porche” sau “Fortzinni”. Nu ratați, așadar, ocazia de a-i vedea pe Selly, Gami, Diana și Mădălin pe 19 septembrie la Romexpo.
Evenimentul 5GANG, BACK TO SCHOOL! va fi cel mai mare eveniment al trupei de până acum. De doi ani, cea mai populară trupă de adolescenți din România nu a susținut un astfel de eveniment, din cauza pandemiei de COVID. Iar revederea cu fanii va fi una memorabilă, promite 5GANG.
Evenimentul va respecta toate normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.
Biletele se mai găsesc pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT