juno feat jo

Interviu: Juno “Am început să fac versuri prin liceu”

we ❤️ music
Toată lumea îl știe drept solistul și actorul Juno, însă numele lui adevărat este Alex Stancu, colaborează cu HaHaHa Production și joacă în serialul "Profu" de la Pro TV.

Am vorbit cu Juno despre cariera lui muzicală, ce pregătește nou și și ce planuri are, așa că puteți citi despre toate acestea în interviul exclusiv pe care l-a acordat pentru WeLoveMusic!

 

WeLoveMusic: Tocmai ai lansat o melodie nouă, ne poți spune despre ce e vorba?

Juno: Da, am lansat un single în colaborare cu o artistă cute! (zâmbește) Este vorba de Jo. Piesa la care am făcut și videoclip se numește “Mă mai ia“.

Ce alte planuri mai ai?

Aa, tocmai am lansat primul meu album, “TOXIC” se numește, îl puteți stream-ui peste tot.

Ne poți spune cum și când ai debutat în muzică?

Am început să fac versuri prin liceu. Prin a 12-a mai serios, cu mai multă pasiune și dorință. Am terminat a 12-a și în Septembrie m-au sunat de la Hahaha Production că ar fi interesați să colaborăm pentru un proiect și de atunci, 2015 mai exact, aici sunt.

Unde și cu cine te-ai izolat?

Secret🖤

Ce pasiuni noi ți-ai descoperit în pandemie, în izolare?

La începutul pandemiei am jucat o perioada mult GTA V. Nu e o pasiune descoperită, dar nu prea mă mai jucasem de mulți ani jocuri pe PS sau PS și pandemia a fost un pretext bun să ne strângem toți în rețea… Am început să învăț să montez video, poate pentru că ne-am mutat mult în online, am început să înregistrez singur, să am deprinderi noi că toți ceilalți forțați de împrejurimi.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Fie citesc, ascult muzică, sau văd un serial. Mai nou mi-am pus un sac de box în cameră și dacă nu merg la sală, fac sport în casă. Încerc să fiu serios și constant, dacă am picat în lene, greu ies de acolo.

De unde îți iei noutățile din showbiz?

Ajung cumva la mine din online, le descopăr, mi le trimite lumea, le aud în discuții, când se întâmplă.

Cum a fost la filmările pentru serialul Profu`?

La Profu` a fost o experiență foarte tare, care mă face să vreau mai mult, să visez și în sensul ăsta. Am descoperit o formă de artă nouă pe care îmi place să o simt și oameni marfă de la care am avut de învățat.

Cu cine ai rămas prieten după filmări?

Am rămas prieten cu Feihong – îl vedeți și în clipul nou pe care l-am lansat. Cu Andi, cu Leti, cu Iacob… simt că am prieteni în toți, deși nu ne vedem în fiecare zi sau ceva. Și cu Jo am rămas prieten (rade).

A fost primul tău proiect de acest fel?

Da, a fost primul proiect de genul ăsta.

Un mesaj pentru cititorii noștri?

Dragi cititori, citiți! Creșteți și munciți când trebuie și stați când trebuie!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT